Gratis downloads van Koenders & Partners

Vul hieronder je gegevens in en krijg direct toegang tot de download pagina van Koenders & Partners. Hier vind je klantencases, whitepapers, managementinstrumenten, checklists, ‘oude’ ManagementTips en nog veel meer. En je bent meteen abonnee op onze gratis ManagementTips: die worden je regelmatig per mail toegestuurd.

Alle documenten mag je gebruiken, navertellen, kopiëren, printen, verspreiden, zolang je de bron maar even vermeldt. En het is natuurlijk niet de bedoeling dat je ze geheel of gedeeltelijk kopieert en vervolgens verkoopt of er op een andere manier geld mee verdient. 

Inloggen

Log in en krijg direct toegang tot de download pagina van Koenders & Partners.

Login

Inschrijven

Voor het eerst hier? Vul onderstaande gegevens in en krijg direct toegang tot de downloadpagina van Koenders & Partners.

Je ontvangt bovendien per e-mail een wachtwoord waarmee je volgende keer sneller kunt inloggen.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Geslacht
Bedrijf

Verkoopleiders Practicum

Het Verkoopleiders Practicum is een initiatief dat wij bij Koenders & Partners ontwikkelden omdat we zo vaak zagen dat verkooporganisaties niet optimaal functioneren.

Meer lezen

Gratis ManagementTips

Gratis ManagementTips ontvangen? Vul je gegevens in en je ontvangt regelmatig een ManagementTip: die wordt je per e-mail toegestuurd.

Inschrijven

Wie is de Verkoopleider?

In Wie is de Verkoopleider? is die verkoopleider niet de beste verkoper, hij is niet de best betaalde verkoper, de verkoper met de hoogte anciŽnniteit of de verkoper met de grootste klanten.

Lees verder
Bestel direct