Over Koenders en Partners

Voor ondernemers

Koenders & Partners werkt voor commerciële bedrijven: vaak business to business, soms business to consumer. De relatiekring van Koenders & Partners is heel divers: van transportonderneming tot groothandelsbedrijf, van metaalwarenfabriek tot houtverwerkende industrie, van drukkerij tot adviesbureau voor ICT. De rode draad? Bedrijfskundige vraagstukken met een commerciële component.

Een bedrijf is een Winstmachine

Bij Koenders & Partners zien we een bedrijf graag als een winstmachine. Het is onze uitdaging om samen met jou als manager of ondernemer die winstmachine effectiever te maken. Met onze adviezen kun je direct aan de slag. Adviezen waarmee je de toekomst aan kunt. Focus op wat werkt, focus op snel resultaat, focus op continuïteit.

Je voordeel:

  • Adviseurs die helpen met ondernemen: meedenkers met visie
  • Een ondernemersklankbord
  • Adviseurs die weten wat werkt en wat niet werkt
  • Ervaring met complexe vraagstukken: je lift mee op onze expertise

Gratis ManagementTips

Gratis ManagementTips ontvangen? Vul je gegevens in en je ontvangt regelmatig een ManagementTip: die wordt je per e-mail toegestuurd.

Meer lezen

WerkZoektNemer

Een andere manier van werven

Door 'werven' als commercieel vraaagstuk te definieren en marketing- en verkooptechnieken toe te passen bereikte Koenders & Partners samen met een aantal van haar opdrachtgevers spectaculaire resultaten: de sollicitant als klant!

Ga naar de website www.werkzoektnemer.nl