Verkoopvaardigheid

Koenders & Partners organiseert enkele keren per jaar de Workshop Verkoopvaardigheid. Een korte workshop waarin je leert om veel beter commercieel te onderhandelen. Je leert om meer structuur aan te brengen in je commerciele activiteit. We hebben het over inkoopmanagement: want als we weten hoe inkopers denken (of zouden moeten denken) dan kunnen we daar als verkopers aardig ons voordeel mee doen. We maken een veel betere offerte en we gaan het hebben over de (slechts!) vier redenen waarom inkopers het over prijs willen hebben. Bij elk van die vier redenen maken we een onderhandelingsscenario.En we hebben natuurlijk tijd om specifieke vragen van deelnemers te beantwoorden.

Wanneer? Op dit moment is er nog geen datum geprikt voor de volgende workshop. De verwachting is dat we in het najaar van 2012 weer met Verkoopvaardigheid aan de slag gaan. Blijf op de hoogte door je te abonneren op de GRATIS ManagementTips van Koenders & Partners.
Waar? Er zijn diverse lokaties waar we onze workshops geven. Vaak is dat bij Poort Rooswijk te Velsen Noord.  Of in het gebouw van de Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Voor elke deelnemer: een exemplaar van het boek 'Wie is de Verkoopleider?'

schrijf je in via het Verkoopleiderspracticum of blijf op de hoogte door je te abonneren op ManagementTips

  • Korte, praktische workshop
  • Door ervaren verkoopmanagers en trainers
  • Je kunt er direct mee aan de slag in je eigen bedrijf

Gratis ManagementTips

Gratis ManagementTips ontvangen? Vul je gegevens in en je ontvangt regelmatig een ManagementTip: die wordt je per e-mail toegestuurd.

Meer lezen

Wie is de Verkoopleider?

In het boek Wie is de Verkoopleider? is die verkoopleider niet de beste verkoper, hij is niet de best betaalde verkoper, de verkoper met de hoogte anciënniteit of de verkoper met de grootste klanten.

Lees verder
Bestel direct